Как да си създадем модерна готическа визия

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Дизайнери
Как да си създадем модерна готическа визия
31759
Как да си създадем модерна готическа визия

Готическия стил е един от най-модерните стилове през този есенно-зимен сезон. Gucci , Versace и Givenchy са само част от дизайнерите, които включиха в колекцията си тъмна, мрачна и загадъчна визия.

Всяка жена може да добави готическото излъчване към своята визия. Въпроса тук е колко драматични искаме да бъдем? Вижте няколко страхотни съвети, с които можете да добавите готически стил към визията си, като оставим на вас сами да решите колко драматични искате да бъдете.

 

Много дантела

Ако искате да добавите готика към тоалета си, то дантелата е перфектния избор на плат. Тъмните цветове са идеални за сезона. Изберете дантелен тоалет черно или бордо. Дантелената рокля е един класически избор, но през този сезон можете да намерите и стилни дантелени панталони и якета.

 

Готическия стил

 

Вампирски устни

Един от най-лесните начини да добави готическо излъчване към визията си е чрез грима. Червило в наситено червено или бордо е перфектно за тази актуална визия. Ключът към носенето на тъмно червило е да оставите останалата част от грима си сравнително изчистен и да подчертаете бузите си с по-ярък руж.

 

вампирски устни

 

Кожени акценти

Кожата е изключително актуална през този сезон и определено е един от лесните начини, по които можете да създадете вашата готическа визия. Инвестирайте в кожен панталон или права кожена пола , които можете да съчетаете с дантелена или ефирна блуза.

 

 кожен панталон

 

Тъмен грим на очите

Друг лесен трик, с които определено ще постигне готическо излъчване, е тъмния и тежък грим на очите . Трябва да бъдете внимателни при правенето на този грим, защото границата между модерен тежък грим и прекалено много грим е много тънка. Опушеният грим е една много добра алтернатива.

 

тъмен грим

 

Високи яки

Дръжте яката си нависоко, ако искате да бъдете фатална готическа красавица. Модерните високо къдрави яки са по-скоро за Викториански стил, затова ако искате да добавите готика към тоалети си се насочете към кръглите вдигнати нагоре яки . Ако не искате да скривате толкова много от кожата си, то тогава изберете лека и ефирна материя, с която да компенсирате това чувство.

 

 кожен панталон

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft